KENNISEVENT DE KRACHT VAN SAMEN DOEN! 22 november 2018

Op 22 november stond de samenwerking voor jongeren in een kwetsbare positie in de Noordkade centraal. Ruim 170 uitvoerders in het sociaal domein en relevante netwerkpartners als onderwijs, jongerenwerk, Werkgeversservicepunt, SW-bedrijven, UWV, zorginstellingen etc. kwamen bij elkaar. Doel van die middag was op een interactieve manier kennis op doen en elkaar beter leren kennen. Dit alles om te zorgen dat iedereen elkaar makkelijker vindt in de samenwerking.

De middag in vogelvlucht.

De aftrap werd gedaan door Kees van Geffen, regionaal voorzitter POHO Arbeidsmarkt, AgriFood Capital Werkt! en Arjian van Bavel, de dagvoorzitter. Arjian nam iedereen op een mooie manier door de middag mee en sloot af met de vraag wat we regionaal nog moesten meenemen en de AHA-momenten. Martijn Aslander, stand up filosoof en verbinder inspireerde om buiten de kaders te denken en samen het verschil te maken voor jongeren. Daarna was er ruimte voor netwerken op de informatiemarkt en het volgen van workshops met handvatten om jongeren nog beter te begeleiden in hun stap naar de arbeidsmarkt.

Wat naar voren komt, is dat er behoefte is om elkaar nog beter te leren kennen, meer specifiek te weten waarvoor een organisatie benaderd kan worden en multidisciplinaire bijeenkomsten met professionals en jongeren om te leren wat beter kan. Wordt vervolgd!

Foto-impressie van de middag: http://www.rene-nelissen.nl/Kennisevent%20Veghel%202018/

Tags: #samenwerken #jongeren #zelfredzaam #eigenkracht #praktijkonderwijs #voortgezetspeciaalonderwijs #ROC #AgriFoodCapital #kwetsbaar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s