Han Viguurs bedankt

door: Reinoud van Uffelen

Met een diner in Kloosterhotel de Soete Moeder namen wij op 15 december afscheid van Han Viguurs.

Han was van 2008 tot 2016 nauw betrokken bij de totstandkoming en uitvoering van twee opeenvolgende regionale VSV-convenanten. Namens ROC de Leijgraaf droeg ze de verantwoordelijkheid voor regio 36 B en dat deed ze met verve. Daarbij keek ze ver buiten de muren van haar eigen school. Han zat vol ideeën en had altijd één doel voor ogen: gelijke kansen voor alle jongeren.

Ik liep sinds 2013 namens het Koning Willem I College mee in de regionale werkgroep. Vergeleken met Han ben ik dus eigenlijk een snotneus. We waren het niet altijd met elkaar eens, onze karakters botsten ook wel eens, maar we gingen vervolgens toch altijd samen verder. We hadden immers hetzelfde doel voor ogen.

Eerder dit jaar mocht ik Han feliciteren toen ROC de Leijgraaf met een VSV-score van 3,9% in het zonnetje werd gezet door Minister Bussemaker. Een beetje jaloers was ik wel want een dergelijke score had het Koning Willem I College nog niet gehaald. Maar de bloemen (zie foto) waren van harte gegund!

bloemen-voor-han

Han was het afgelopen jaar nog nauw betrokken bij de werkgroep die verantwoordelijk was voor de aanvraag van een nieuw regionaal convenant. Op 31 maart werd dit convenant getekend.

Inmiddels heeft Han het stokje overgedragen aan Marloes van de Camp, een goede opvolger.

Han, bedankt voor de prettige samenwerking!

image1-2image1-1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s