Bossche vakschool officieel geopend!

Vandaag opende wethouder Jeroen Weyers de Bossche Vakschool die is ontstaan door het samengaan van het Hervion College en het Duhamel College. Hij deed dat samen met directeur Edward de Gier die in zijn toespraak refereerde aan een bezoeker die hem bij binnenkomst de vraag stelde “ben je trots?” Trots dat is hij zeker, maar Edward vertelde ook dat de opening pas het begin is van de Bossche vakschool waar het gaat om talentontwikkeling van jonge mensen.

Jeroen Weyers noemde ook zijn voorgangers Bart Eigeman en Ruud Schouten. Zij waren voorvechter voor een breed VMBO in Den Bosch en Jeroen hoefde als een goede spits -of linksbuiten zoals hij zichzelf omschreef-  de bal alleen maar in te koppen.

De Bossche vakschool wordt de komende jaren de plek waar ruimte wordt gegeven aan talent. Dat was op de opening al te zien. Na de inleidende toespraken volgde een rondleiding langs de verschillende leerpleinen. Daarbij speelden leerlingen een actieve en gastvrije rol. Zij waren ook trots! Via Toerisme, Zorg en Welzijn en het prachtige nieuwe Techniekplein kwamen de genodigden in restaurant Tasty waar veel lekkers werd geserveerd door de trotse leerlingen.

Afbeelding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s