Nel van Aggelen neemt afscheid

Na ruim 40 jaar neemt Nel van Aggelen afscheid van het onderwijs. Op 19 december zit haar werkende leven er op en daarna heeft ze alle tijd voor haar kleinkinderen Daniël en Elisa die in Italië wonen. Ook zal er meer tijd overblijven voor haar grote hobby vogels kijken.

De laatste jaren verdeelde Nel haar werkzaamheden over twee verschillende locaties. Op het Koning Willem I College werkte zij in het Suc6punt waar ze motiverende gesprekken voerde met 18plussers die bij het verzuimloket waren gemeld. Daarnaast was ze actief op de Bovenschoolse Voorziening van Samenwerkingsverband de Meierij. Nel heeft zich altijd met ziel en zaligheid ingezet voor jongeren die het moeilijk hadden in het reguliere onderwijs.

De familie van Aggelen gaat niet verloren voor het onderwijs. Zoon Isaac zocht zijn geluk in het buitenland maar dochter Petrina bleef dichter bij huis en is actief op de afdeling Sociaal Maatschappelijke Studies van het Koning Willem I College.

Op 11 december hield Nel haar afscheidsreceptie. Namens het Koning Willem I College sprak Desiree Vonk. Zij gaf een beeld van de indrukwekkende loopbaan van Nel. Nel werkte in het verleden bij de Brulboei en later in de Schakelklassen van de toenmalige Streekschool. Onder leiding van Wil Bierens van Samenwerkingsverband de Meierij werd Nel toegezongen. In haar persoonlijk slotspeech vertelde een geëmotioneerde Nel dat zij veel te danken heeft gehad aan twee docenten op haar middelbare school en hield ze een pleidooi voor de jeugd. “Mensen, als je in het onderwijs werkt, ga dan voor het kwetsbare kind. Ze hebben jullie nodig!”

We wensen Nel veel geluk toe.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s